Agentii de publicitate | Chisinau Moldova
19080
page,page-id-19080,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro

Agenții de publicitate

Din grupul VivaKi Moldova fac parte următoarele agenții de publicitate: Zenith, Starcom, Spark Foundry și Urban Post. Toate agențiile sunt orientate către client și obținerea celui mai bun rezultat, oferind un spectru larg de servicii de marketing, de la planificarea campaniilor de promovare, plasarea publicității (TV, Radio, online, OOH) finisând cu producția conținutului publicitar. Agențiile de publicitate care reprezintă VivaKi Moldova oferă soluții moderne de promovare reușind să mențină grupul pe poziția de lider în acest domeniu.

Zenith
Zenith – The ROI Agency

Agentia de publicitate Zenith – noi suntem agenția ROI – prima agenție din lume care a aplicat o abordare mult mai detaliată și obiectivă pentru măsurarea și creșterea eficienței investițiilor de marketing – „Rentabilitatea investițiilor” (din engl. ROI – Return of Investment). Utilizăm cele mai moderne tehnici, le perfecționăm pe cele existente – toate pentru ca să transformăm fiecare ban investit în profit pentru compania Dvs.

VEZI MAI MULT
Starcom

Agentia de publicitate Starcom face parte din grupul internațional Starcom Mediavest Group (SMG) care se specializează în elaborarea și implementarea strategiilor de comunicare. Fiind parte a grupului VivaKi Moldova, reușim să menținem deja de mai mulți ani poziția de lider în acest domeniu.

VEZI MAI MULT
Starcom-logo-new
spark_foundry_moldova
Spark Foundry

Agentia de publicitate Spark Foundry Moldova este parte a grupului internațional Starcom MediaVest Group (SMG). Noi am revoluționat piața locală de publicitate prin introducerea unor noi formate de utilizare a instrumentelor media și tehnologiilor moderne. Noi explorăm metode noi prin care brandul poate să interacționeze cu potențialii săi consumatori, aducând marketingul clasic la un alt nivel inovațional – cel al viitorului.

VEZI MAI MULT
Urban Post

Agentia de publicitate UrbanPost – este o agenție de creație cu o vastă experiență în campaniile ATL și BTL, în spatele căreia sunt sute de brief-uri, nenumărate brainstorminguri, o selecție a celor mai bune idei, cele mai bune soluții de comunicare și execuții creative, combinații de rațiune, creativitate și pasiune pentru lucru, calitatea muncii și calitatea a zeci de litri de cafea, birou confortabil cu o atmosferă productivă și unică, oameni creativi care lucrează ca o echipă, și prin urmare, o echipă de profesioniști cu cunoștințe de specialitate.

VEZI MAI MULT
up-agencies