Agentie de publicitate Spark Foundry Moldova
22784
single,single-agentii,postid-22784,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
spark_foundry_moldova

Agenția de publicitate Spark Foundry

Agenția de publicitate Spark Foundry Moldova. Noi am revoluționat piața locală de publicitate prin introducerea unor noi formate de utilizare a instrumentelor media și a tehnologiilor moderne. Noi explorăm metode noi de publicitate prin care brandul poate să interacționeze cu potențialii săi consumatori, aducând marketingul clasic la un alt nivel inovațional – cel al viitorului.

În lumea modernă, unde socializarea ocupă tot mai mult spațiu în viața noastră, Spark Foundry mizează pe faptul că oamenii devin portavoce a brandurilor prin împărtășirea experiențelor cu apropiații lor. Iată de ce, în procesul planificării campaniei de publicitate, punem accentul pe percepțiile umane, încărcătura de sens și valoarea pe care o recepționează consumatorul în procesul de comunicare cu brandul și care îl determină să comunice întregii lumi experiența sa. Noi reunim oameni cu interese comune și canalizăm eforturile lor pentru a asigura succesul și notorietatea brandurilor clienților noștri.

Filosofia noastră globală – Truth & Design ne ajută să creăm pentru brandurile clienților noștri campanii de publicitate eficiente cu rezultate reale, să stimulăm oamenii și să profităm de rolul pe care socializarea îl are atât în lumea modernă, cât și în comunicarea publicitară.

În viziunea noastră, marketingul trebuie să inspire oamenii să descopere noi și noi experiențe de viață. De asemenea, credem că experiențele contează, că ele sunt cele care intensifică viața și, ca urmare, formează brandurile.

Având în spate peste 50 de ani de experiență internațională a grupului Starcom Mediavest Intenational, am reușit să creăm o cultură proprie de comunicare. Fiecare angajat al Spark Foundry din orice colț al lumii se conduce în activitatea sa zilnică după un set de valori-cheie care au definit succesul grupului de-a lungul anilor.

Valorile noastre se bazează pe următoarele principii:

  • Viitorul se construiește astăzi
  • Doar prin cooperare putem genera noi idei și obține rezultate
  • Schimbările oferă noi oportunități, de aceea încercăm mereu să profităm de ele
  • Ideile geniale se ascund în lucruri simple

Liderii Spark Foundry

NATALIA BEZVOLEVA

HEAD OF MEDIA

ANNA ASSAULEAC

Media ManagerClienți Spark Foundry

    Sorry, no posts matched your criteria.

Testimoniale Spark Foundry

Contacte Spark Foundry

ADRESĂ

Blvd. Decebal 6/1, 3rd Floor, Chișinau

E-MAIL

welcome@mediavest.md