Agentie de publicitate Starcom Moldova
22785
single,single-agentii,postid-22785,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
Starcom_logo_multiBLK_RGB_72dpi_2000px

Agenția de publicitate Starcom

Agenția de publicitate Starcom face parte din grupul internațional Starcom Mediavest Group (SMG) care se specializează în elaborarea și implementarea strategiilor de comunicare. Fiind parte a grupului VivaKi Moldova, reușim să menținem deja de mai mulți ani poziția de lider în acest domeniu.

În procesul de elaborare a strategiilor de promovare și de efectuare a cercetărilor, Starcom creează un spațiu pentru idei, un mediu foarte apropiat de realitate în care accentul principal sunt experiențele umane și acestea stabilesc regulile jocului.

Agenția de publicitate Starcom este locul în care ideile se nasc și devin realitate. Noi generăm și dezvoltăm idei, iar pe cele mai bune le transformăm în istorii de succes. Toate eforturile noastre le direcționăm astfel, încât clienții noștri să obțină cele mai bune rezultate și să beneficieze la maxim de lucrul nostru. Când spunem „spațiu pentru idei” – vorbim despre ideile inovative care  prind viață, inclusiv datorită clienților și partenerilor agenției noastre. Scopul nostru  este să lăsăm o amintire memorabilă, o impresie profundă acolo unde nemijlocit nutresc ideile – în mințile oamenilor.

Datorită experienței vaste în domeniul publicității și a studiului neîncetat al pieței, noi întotdeauna știm ce mesaj publicitar va avea un efect mai mare și în ce context. În activitatea noastră, ne bazăm pe nevoile tot mai complexe ale consumatorului și lucrăm neîncetat la satisfacerea lor.

Nu suntem o simplă agenție de publicitate pentru că în tot ce facem, noi urmărim să:

  • Ajutăm cele mai de succes branduri să interacționeze cu consumatorii săi prin cele mai potrivite mesaje.
  • Studiem comportamentul consumatorilor identificând diferențele dintre percepțiile acestora.
  • Ne asigurăm că brandurile informează oamenii și duc o comunicare corectă, creând astfel un mediu de comunicare pentru ei.
  • Controlăm procesul de comunicare, optimizând regulat planurile clienților noştri de a atinge rezultate maxime prin eforturi minime.
  • Dăm viață ideilor și le dezvoltăm în proiecte de amploare.

Liderii Starcom

LILIA BOLDURAT

Director Starcom & Spark Foundry

TATYANA RUBAN

Media Group Head

IANA GOLBAN

Media Manager

Clienți Starcom

    Sorry, no posts matched your criteria.

Testimoniale Starcom

Contacte Starcom

ADRESĂ

Blvd. Decebal 6/1, Chisinau, Republica Moldova

E-MAIL

welcome@smg.md