Agenția de creație URBAN POST Moldova
22781
single,single-agentii,postid-22781,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
urban-post-logo

Agenția de creație URBAN POST

Urban Post este o agenție de creație care oferă clienților săi soluții practice ce și-au demonstrat eficiența în timp. Fiind o agenție de creație independentă, ne putem permite luxul de a stabili propriile standarde și principii, care să ne ofere mai multă flexibilitate în procesul nostru de lucru.

La Urban Post ne conducem după un principiu de bază, și anume: brandurile trebuie să vorbească de la sine. Credem că o strategie de comunicare construită corect, combinată cu producția publicitară perfectă, este cheia succesului oricărui brand. Avem o mulțime de exemple care să confirme acest fapt, dar cel mai important, avem experiența necesară pentru a pune branduri pe roate.

Uitați miturile în care oamenii creativi se prostesc până când le apare ideea potrivită de nicăieri! Rețeta noastră este simplă: combinăm talentul înnăscut cu știința pură. Am adunat o echipă de entuziaști creativi și ne-am asigurat că aceștia au acces la cunoștințele și tehnologiile de ultimă oră. Stabilim obiectivele necesare, delegăm oamenii potriviți pentru sarcinile pe care le avem în față și într-un final obținem aceste idei uimitoare, identități memorabile și campanii inedite. Simplu ca „Bună ziua”!

ECHIPA URBAN POST

MIRELA LUNGU

Head of Creative

ADRIAN GRIGORIȚA

Head of Social Media

DOINA GRIGOREȚ

Creative Account Executive

ANA GHERSENGOREN

Senoir Designer

Clienți URBAN POST

    Sorry, no posts matched your criteria.

Testimoniale URBAN POST

Contacte URBAN POST

ADRESĂ

Blvd. Decebal 6/1, Chisinau, Republica Moldova

E-MAIL

welcome@Urbanpost.MD