Agentie de publicitate Zenith Moldova
22786
single,single-agentii,postid-22786,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
Zenith Primary LOCKUP RGB BLUE

Zenith – The ROI Agency

Noi suntem agenția ROI – prima agenție de publicitate din lume care a aplicat o abordare mult mai detaliată și obiectivă pentru măsurarea și creșterea eficienței investițiilor de marketing – „Rentabilitatea investițiilor” (din engl. ROI – Return of Investment). Utilizăm cele mai moderne tehnici de marketing, le perfecționăm pe cele existente – toate pentru ca să transformăm fiecare ban investit în profit pentru compania Dvs.

Inovațiile și expertiza în domeniul ROI au devenit fundamentul succesului și dezvoltării noastre constante în domeniul publicității. Însă lumea este în permanentă mișcare, iar împreună cu ea și abordările marketingului. Mass-media digitală a schimbat mult comportamentul consumatorilor, dar și atitudinea lor față de căutarea, evaluarea și cumpărarea produselor, precum și au deschis noi posibilități (și riscuri) pentru vânzătorii acestor produse. În era tehnologiilor informaționale, când lucrurile se mișcă în ritmuri accelerate, nu ne putem permite luxul de a lua decizii pripite. Iată de ce analizăm minuțios toate riscurile și clădim strategiile propuse pe un fundament puternic, și anume ROI.

Exploram noi oportunitati

Noi dezvoltam noi oportunitati pentru clientii nostri – prin abordare non-standard a brief-urilor primite, fiind pentru ei cei mai buni consultanti, si utilizand rezultatele analizelor efectuate pentru a livra crestere pe intreaga perioada a procesului de “consumer journey”

Raspundem provocarilor complexe

Noi lucram cu datele – analizand totul, de la infrastructura tehnologică până la distribuția conținutului astfel încât sa ajungem la inima problemelor și sa oferim cele mai largi si eficiente soluții.

Crestem afacerea ta

E simplu. Tot ceea ce facem este să oferim o creștere de profit pentru clienții noștrii.

Liderii Zenith

DOREL SAMOILA

CEO

OXANA GRESI

Managing Director

VERONICA TULBURE

Head of Media

MARIA BADAN

Media Group Head

TATIANA SHARGORODSKAIA

Media Group Head

DIANA ZVEAGHINTEVA

Digital Media Manager

Clienții Zenith

    Sorry, no posts matched your criteria.

Testimoniale Zenith

Contacte Zenith

ADRESĂ

Blvd. Decebal, 6/1, Chișinau

E-MAIL

info@zenithmedia.md