Despre agentia VivaKi Moldova
19173
page,page-id-19173,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro

STRUCTURA GRUPULUI:

VivaKi Moldova face parte din grupul Publicis – un conglomerat publicitar ce activează la nivel global.

Structura Vivaki în Moldova:

structura_vivaki_moldova

Starcom ZenithOptimedia Mediavest Digitalab Urban Post

VivaKi Moldova este cel mai mare grup de comunicare din țară care include 5 subdiviziuni:

 • Agențiile media Zenith, Starcom și Spark Foundry, ce se ocupă de elaborarea strategiilor și implementarea campaniilor publicitare, inclusiv amplasările media.
 • Agenția de creaţie Urbanpost – cei care vorbesc prin imagini – este responsabilă de producerea conținutului creativ, elaborarea conceptelor, dar și producerea design-ului publicitar – banner-e, spoturi video, brand book-uri, logo-uri, etc.
 • DigitalLab – maeștrii publicității online – subdiviziunea Vivaki care se ocupă de analiza, planificarea și implementarea strategilor digitale.

Despre Publicis Groupe – unul din cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial, a fost fondat cu aproape 100 de ani în urmă, la Paris. De-a lungul anilor, grupul s-a dezvoltat și s-a extins la nivel internațional. În prezent, Publicis numără 1326 de agenții în 6 regiuni ale lumii.

Structura internaţională a grupului:

Publicis groupe structure

Statutul de membru al unui grup publicitar mondial asigură VivaKi Moldova o serie de avantaje esențiale de care restul agențiilor de profil din Moldova – nu dispun.

AVANTAJELE GRUPULUI

VivaKi Moldova înseamnă:

 • Cele mai mici prețuri pentru plasare la toate canalele media, obținute datorită numărului impunător de clienți și proiecte realizate pentru aceștia.
 • Câțiva pași înaintea concurenților, datorită instrumentelor exclusive de analiză a datelor și măsurarea performanțelor.
 • Lider pe piaţa de internet, ca volum de plasări şi ca expertiză în domeniu.
 • Livrarea rezultatelor şi nu a promisiunilor.

Scurt istoric

Istoria VivaKi Moldova începe la 1 aprilie 2009, când în Moldova are loc consolidarea agențiilor grupului sub brandul VivaKi. Grupul nou-format a reunit cele 3 agenții specializate în servicii media, care deja activau pe piața locală: Starcom (fondată în 2005), Zenith (fondată în 2006 ca ZenithOptimedia Moldova) și Mediavest (2007). Fuziunea celor 3 agenții a adus cu sine în primul rând avantajul volumelor consolidate de cumpărare şi asiguarea celor mai bune condiţii pentru Clienţii săi.

Astăzi VivaKi Moldova înseamnă:

 • Lider pe piața locală de televiziune în ceea ce privește volumul de inventar achiziționat.
 • Deservirea a 7 Clienţi din TOP 20 pe piaţă.
 • Administrarea a 70% din publicitatea cafelei pe canale media.
 • Lider în colaborarea cu companiile farmaceutice.
 • Pioner în dezvoltarea pieţei online din Moldova.
 • Instrumente exclusive pentru analiză, planficare şi prognozare rezultate ca urmare a investiţiilor în media şi creaţie a Clienţilor noştri

Contacte

Sunteți oricând bineveniți să ne vizitați la oficiul nostru aflat pe adresa: Blvd. Decebal 6/1, Chișinău, Republica Moldova.

De asemenea, puteți să ne scrieți pe adresa electronică:  contact@publicismedia.md  sau să ne găsiți pe paginile noastre în rețelele de socializare – Facebook și Twitter.