Alla Malinovskaya - Publicis Media Moldova
22842
page,page-id-22842,page-child,parent-pageid-22717,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
Alla-Malinovskaya

Alla Malinovskaya

СЕО Vivaki Moldova

Prima activitate în domeniu — agent publicitar, iar ulterior dj la „Radio Polidisc”. Toate acestea se întâmplau in 1996, fiind la studii în cursul 3 la Unversitatea de Medicină.

În septembrie 1998, trece în compania SunTV, iniţal, în poziţia de manager marketing, ulterior, după lansarea de catre SunTV a agenţiei full-service SunInform, devine adjunctul directorului general, ca în final să ocupe poziţia de director general al agenţiei.

La sfârşitul anului 2003, primind invitaţia din partea companiei cu capital rusesc, Media Arts, s-a implicat în activităţi de buying şi selling pe piaţa de televiziune din Moldova.

În 2006 îşi incepe activitatea în reprezentanţa Publicis Groupe Media în Moldova, în poziţia de director executive ZenithOptimedia.

Peste 2 ani, în calitate de CEO adjunct al grupului, este responsabilă de administrarea tuturor proiectelor media ale clienţilor PGM în Moldova, redenumită la acea etapa în Vivaki.

Din iulie 2012, e responsabilă de toate achiziţiile NonTV pentru agenţiile Publicis Groupe (ZenithOptimedia, Starcom, MediaVest, Starlink) în Ucraina, rămânând partener activ al reţelei internaţionale şi CEO Vivaki în Moldova