Servicii Urban Post - Publicis Media Moldova
22755
page,page-id-22755,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro

Servicii Urban Post

PRODUCŢIE VIDEO

Cu o experiență de peste 7 ani în producerea spoturilor publicitare, știm cum să facem un mesaj memorabil. Indiferent de scopul mesajului – educativ, informațional, distractiv sau promoțional, echipa noastră de creație știe să producă un spot interactiv, ce va fi livrat în timpul stabilit și în limitele bugetului disponibil.

Click aici pentru a vedea lucrările noastre

CAMPANII CREATIVE INTEGRATE

Noi putem crea un mesaj consistent pe toate canalele media implicate, offline și online, utilizând diferite mijloace de susținere promoțională, pentru a maximiza efectul fiecărui canal media și pentru a obține rezultatul cumulativ așteptat.

Click aici pentru a vedea lucrările noastre

NAMING, BRANDING ŞI LOGOURI

Denumirea produsului e unul din factorii cheie în viitorul succes al unui brand. Noi vă vom ghida pe parcursul a tuturor etapelor necesare – setarea obiectivelor viitorului brand, elaborarea denumirii produsului şi poziţionarea lui, evaluarea lui prin focus grupuri şi studii de marketing şi elaborarea logo-ului perfect, pentru a-l face memorabil şi uşor de identificat.

Click aici pentru a vedea lucrările noastre.

SERVICII BTL ŞI EVENIMENTE

Vreţi să livraţi un mesaj mai personal sau e nevoie de utilizarea unor canale targetate pentru comunicare – un supermarket, un parc, un restaurant? Ori poate doriţi să organizaţi o conferinţă, o demonstrare de produs sau aveţi nevoie de o discuţie b2b cu clienţii? Noi avem experienţa necesară pentru a organiza astfel de evenimente la cel mai înalt nivel.

Click aici pentru a vedea lucrările noastre.